Title

Message

Confirm

Want to earn a free DisplayFusion Pro license? We're looking for DisplayFusion translators!
<< DiscussionsReply

displayfusion only sees first commandline parameters

Avatar from Gravatar.com
W.Wilbrink
7 discussion posts
I start chrome using destop shortcuts in True Launchbar.
I use many chrome accounts for different tasks.
When I start a normal browser I want it to start on the monitor the mouse is on. When I start Chrome with Spotify I use the following process parameters:

"C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe" --profile-directory="Default" --new-window https://open.spotify.com/browse/featured

So I have (for now) 2 triggers: 1 for spotify web player and the next for global Chrome. The one for Spotify works, but If I start Spotify Web first it opens all the other chromes on the same monitor, because somehow DisplayFusion only sees the process parameters of the first Chrome opened. So when I open another Chrome window it uses the first command parameters. Is this a bug or am I doing something wrong here? Can I do something about it?



10 days ago (modified 9 days ago)  • #1
Keith Lammers (BFS)'s profile on WallpaperFusion.com
If you add the "Command Line" column on the Windows Task Manager > Details tab, does each Chrome process show with the correct command line parameters? Chrome may be keeping the ones for the first process that's launched, but maybe new windows are inheriting the same parameters (even though they're not using them)?
6 days ago  • #2
Avatar from Gravatar.com
W.Wilbrink
7 discussion posts
Thank you for your reaction :)

When I look in the Windows Task Manager like you said, I do see a lot of Chrome procceses, but I see only one with profile in the commandline collumn, which is indeed the first started process.

I hope this does not mean that there is no solution for my problem? When I open spotify webplayer the page name changes a few times after opening the webpage, so I cant seem to use the Window Text option. And I also tried to use the Window Text option in combination with the Delay option. I didn't help. But now looking at the screenshot (at my work), I see that the Delay times in ms. I thought it was in seconds. I'll to up the delay this evening, and let you know the result here.
5 days ago  • #3
Avatar from Gravatar.com
W.Wilbrink
7 discussion posts
I'm at home now. I set the trigger delay to 2000 ms and set the window text to "Browse - Featured - Google Chrome" and it works now! It's a bit of a hassle sinds chrome first goes to the monitor my mouse is on and then after the delay it comes to the monitor I want it to go. But hey, it works! I'm happy.
5 days ago  • #4
Keith Lammers (BFS)'s profile on WallpaperFusion.com
Yeah, the Window Text condition is the way to go for sure. The delay should work, I usually set it to somewhere between 2 and 3 seconds depending on how long the page takes to load. If you have any trouble with it still, definitely let me know.

Thanks!
5 days ago  • #5
Was this helpful?  Login to Vote(1)  Login to Vote
<< DiscussionsReply