Title

Message

Confirm

Want to earn a free DisplayFusion Pro license? We're looking for DisplayFusion translators!
<< DiscussionsReply

DisplayFusion Public Beta (Current: 3.1.5.6 ~ November 25, 2009) issues

John L. Galt's profile on WallpaperFusion.com
Jon,

I downloaded the beta and installed it over my current 3.1.5.x install, and now my middle click to move a window to the other screen has completely stopped working.

My guess is that it has overwritten a setting somewhere, or else some hook is not auto-starting anymore that was before....

I've gone into settings and unchecked and rechecked that option to no avail, the enabled global hooks, to no avail, and finally enabled performance mode, also to no avail.

Any ideas?
I am I.
Nov 26, 2009  • #1
John L. Galt's profile on WallpaperFusion.com
OK, I have not done anything, except left the desktop to go eat Thanksgiving Day dinner, and thus the machine was locked... but all of a sudden it is working (on the same app that it was not working on before, Xplorer^2 64bit beta build).

No idea what is going on here....

I'll post back if it occurs again, but feel free to mark this completed in the meantime.
I am I.
Nov 27, 2009  • #2
Jon Tackabury (BFS)'s profile on WallpaperFusion.com
Did you reboot after installing the new beta, before it started working again?
Nov 27, 2009  • #3
John L. Galt's profile on WallpaperFusion.com
I rebooted, and when it didn't work, then I started all those attempts at fixing the issue.

It just arbitrarily started working, but now I realize that it is only working on a single application - the x^2 app I mentioned before. It still is not working on Firefox, Thunderbird, IE, ....
I am I.
Nov 27, 2009  • #4
Jon Tackabury (BFS)'s profile on WallpaperFusion.com
Can you post the troubleshooting information from DisplayFusion? Thanks!
Nov 27, 2009  • #5
John L. Galt's profile on WallpaperFusion.com
I would, but after a 4th reboot, it is working for all apps.

There might have been some incompatibility there that I didn't think about, or else it might have been that the apps in question (primarily Thunderbird and Firefox) may have been launched as elevated processes without my paying attention to them. I know that if anything launches with an elevated privilege the middle click to move stops working - b/c of Logitech's setpoint, not b/c of DF - Logitech's Setpoint simply doesn't execute middle click on elevated processes.

I have no idea *why* but it is all working now. I am going to install the new beta on top and see if I can get this to re-occur (and I am enabling debug logging beforehand, just in case).

Will keep you posted.
I am I.
Nov 27, 2009  • #6
Jon Tackabury (BFS)'s profile on WallpaperFusion.com
I'm glad to hear it is working. I will mark the topic as complete, but please re-post if the issues happens again. I can confirm that middle-clicking an elevated process does work with Beta 8, but I don't have the Logitech Setpoint software to test wit unfortunately.
Nov 28, 2009  • #7
Was this helpful?  Login to Vote  Login to Vote
<< DiscussionsReply