Processing Ajax...

Title
Close Dialog

Message

Confirm
Close Dialog

Confirm
Close Dialog

Confirm
Close Dialog

User Image
Mikleo
3 discussion posts
My desktop wallpaper slideshow has been hampered by the new issue of the beta Nvidia App overlay

From my log:
2024/02/26 07:59:44.9288##_##WARN:L1##_##displayfusion.exe:29352##_##WallpaperCheck:WallpaperCheckTHREAD:218##_##-##_##Skip: fullScreen app detected: "CEF-OSC-WIDGET:C:\Program Files\NVIDIA Corporation\NVIDIA App\CEF\NVIDIA Overlay.exe:FillsOneMonitorWindow"##_##-
x a million or so

😬
Feb 26, 2024  • #1
Owen Muhlethaler (BFS)'s profile on WallpaperFusion.com
Could you send me a copy of your troubleshooting info while it's detected? Here are the steps:

  • Open the Settings > Troubleshooting tab
  • Click the "Export Info to File" button
  • Reply with the file attached
Feb 26, 2024  • #2
User Image
Mikleo
3 discussion posts
Yep, here you go
• Attachment [protected]: DisplayFusion.log [700,146 bytes]
Feb 27, 2024  • #3
Owen Muhlethaler (BFS)'s profile on WallpaperFusion.com
That's not quite what I'm looking for, it should create a .zip file with an html file inside. Could you try those steps again?
Feb 27, 2024  • #4
User Image
Mikleo
3 discussion posts
Wow, oops. I blame it on the mess that is my sleep the last few days.

Also just in case you aren't familiar, this is with the new beta Nvidia App, not GeForce Experience.
• Attachment [protected]: DisplayFusionDebugInfo.zip [337,332 bytes]
Feb 28, 2024 (modified Feb 28, 2024)  • #5
Owen Muhlethaler (BFS)'s profile on WallpaperFusion.com
Thanks for sending that over, we'll see if we can get this fixed up for our next beta.

Thanks!
Feb 28, 2024  • #6
User Image
dhs1109
8 discussion posts
This also blocked various profiles auto load. (v10.1.2)
when changing the wallpaper, profiles are also loaded. it's a strange point.
if turn off the full screen detection option in wallpaper settings, also loads fine.
it seems not separated from the monitor and wallpaper configuration.
Mar 2, 2024 (modified Mar 3, 2024)  • #7
User Image
Trevor3872
23 discussion posts
I have the same issue however it doesn't really work even if I allow changing wallpapers while fullscreen programs are running.
Approximately at the same time I converted all my wallpapers to .webp, could that be an issue? If changing manually they work just fine.
• Attachment [protected]: DisplayFusionDebugInfo.zip [41,323 bytes]
Mar 4, 2024  • #8
Owen Muhlethaler (BFS)'s profile on WallpaperFusion.com
We've released a new beta that might fix this up, can you try it out and let me know if you run into any issues? Here's the link: https://www.displayfusion.com/Download/Beta/
Mar 20, 2024  • #9
User Image
Trevor3872
23 discussion posts
Quote:
We've released a new beta that might fix this up, can you try it out and let me know if you run into any issues? Here's the link: https://www.displayfusion.com/Download/Beta/


Thanks, seems better but far from perfect unfortunately. I set it to change wallpapers every 1 minute, it might change on 1 monitor once and stop doing it, but mostly it does nothing.
Are webps supported?
Mar 20, 2024  • #10
Owen Muhlethaler (BFS)'s profile on WallpaperFusion.com
Yep .webp files should work. Could you send me over a debug log? Here are the steps:

  • On the DisplayFusion Settings > Troubleshooting tab, change the Logging drop-down to "L1: Log Minimal" and click Apply
  • Reproduce the issue and note the time so we'll know where to check in the log file
  • Click the "Export Info to File" button on the Settings > Troubleshooting tab
  • Reply with the file attached
  • Disable debug logging after sending the log
Mar 21, 2024  • #11
User Image
Trevor3872
23 discussion posts
Quote:
Yep .webp files should work. Could you send me over a debug log? Here are the steps:

  • On the DisplayFusion Settings > Troubleshooting tab, change the Logging drop-down to "L1: Log Minimal" and click Apply
  • Reproduce the issue and note the time so we'll know where to check in the log file
  • Click the "Export Info to File" button on the Settings > Troubleshooting tab
  • Reply with the file attached
  • Disable debug logging after sending the log

I think after updating AND rebooting it started working again. With 60 minute interval at least. When I set it to 1 minute for testing doesn't seem to work.
25 days ago  • #12
Subscribe to this discussion topic using RSS
Was this helpful?  Login to Vote(1)  Login to Vote(-)