Title

Message

Confirm

<< DiscussionsReply

Start10 integration: Start10 pops to primary monitor when launched from secondary monitor

Avatar from Gravatar.com
Adam Slagle
6 discussion posts
When I launch Start10 from the secondary taskbar, it will come up on the Primary monitor right hand side. (When it does come up... it only responds to clicks on the secondary taskbar 1 out of 3 tries.)

This behavior does not happen on the Win10 default secondary taskbar.

I am on the latest beta, this issue started before I updated, but the click response issue happened after the beta install.

DisplayFusion: Pro 9.7.2 Beta 7
Start10 version: 1.96
• Attachment [protected]: start10-issue.png [1,056,229 bytes]
28 days ago (modified 28 days ago)  • #1
Owen Muhlethaler (BFS)'s profile on WallpaperFusion.com
Hi Adam,

Could you send over videos for both of those issues?

Thanks!
24 days ago  • #2
Avatar from Gravatar.com
Adam Slagle
6 discussion posts
Here is the video. One thing that isn't apparent is that I'm actually clicking on the start button about every second, but the graphic doesn't actually show the click every time. You can clearly see the times where it does register the click but the menu doesn't activate.
• Attachment [protected]: start10-integration.mp4 [2,062,930 bytes]
24 days ago  • #3
Owen Muhlethaler (BFS)'s profile on WallpaperFusion.com
Hi Adam,

Thanks for sending that over. Could you also send me a copy of your troubleshooting info? Here are the steps:

  • Open the Settings > Troubleshooting tab
  • Click the "Export Info to File" button
  • Reply with the file attached

Thanks!
23 days ago  • #4
Avatar from Gravatar.com
Adam Slagle
6 discussion posts
Ever since the beta install, the TS screen shows an error when I bring it up (it seemed to work properly before), but here's the zip.
• Attachment [protected]: DisplayFusionDebugInfo.zip [718 bytes]
23 days ago (modified 23 days ago)  • #5
Avatar from Gravatar.com
Adam Slagle
6 discussion posts
So I could provide more information, here's the Troubleshooting info from 9.7.1 - I downgraded to get the TS section to work again.
• Attachment [protected]: DisplayFusionDebugInfo.zip [32,640 bytes]
23 days ago  • #6
Owen Muhlethaler (BFS)'s profile on WallpaperFusion.com
Hi Adam,

Thanks for sending that over, I can't seem to reproduce anything on my end. Could you send me over a backup of your DisplayFusion settings? You can grab them in the options tab of the DisplayFusion settings window, with the "Export Settings" button.

Thanks!
22 days ago  • #7
Avatar from Gravatar.com
Adam Slagle
6 discussion posts
Here you go.
• Attachment [protected]: DisplayFusion Backup.zip [20,343 bytes]
22 days ago  • #8
Owen Muhlethaler (BFS)'s profile on WallpaperFusion.com
Hi Adam,

Thanks for sending that over, It looks like we were able to reproduce the issue on our end. I've added this to our list to look into, and noted down your contact information, so we'll be sure to let you know if we have any news on it in the future.

Thanks!
18 days ago  • #9
Avatar from Gravatar.com
Adam Slagle
6 discussion posts
Thanks, Owen!
18 days ago  • #10
Was this helpful?    
<< DiscussionsReply