Title

Message

Confirm

Want to earn a free DisplayFusion Pro license? We're looking for DisplayFusion translators!
<< DiscussionsReply

Button "Move Window" position problem

Avatar from Gravatar.com
petar_b
11 discussion posts
Hi,

I have noticed strange problem sometimes. I can't find a rule to reproduce it always, it simply happens sometimes when window is not having focus.

Here is image, note the position of move window... It happens rarely, I can live with it.

P.

PS, configuration:
Win 7 x64, themes service disabled (remember me now ?). Intel x58 chipset, i7 cpu. NVidia 8800 GTX.
• Attachment: ScreenBugCut.png [74,071 bytes]
ScreenBugCut.png
ScreenBugCut.png
Jul 9, 2010  • #1
Jon Tackabury (BFS)'s profile on WallpaperFusion.com
Is the window that is behind your Eclipse window a child of Eclipse, like a dialog or settings window or something?
Jul 14, 2010  • #2
Avatar from Gravatar.com
petar_b
11 discussion posts
Sorry for taking so long to answer, I was waiting for this to happen and I can confirm that there is no window behind if this problem happens. This button that is misplaced does follow exlipse from one display to another, meaning, if I move eclipse to left display after some time it will re-appear at different place but it will come at some time.
Jul 24, 2010  • #3
Jon Tackabury (BFS)'s profile on WallpaperFusion.com
Can you try the new beta:
http://www.displayfusion.com/Download/Beta/

Thanks!
Aug 12, 2010  • #4
Avatar from Gravatar.com
petar_b
11 discussion posts
Not seeing this bug lately. I don't know since which version I haven't seen it.

I will be back if it happens again.
Sep 26, 2010  • #5
Avatar from Gravatar.com
xasx
50 discussion posts
I've also noticed that behavior in Eclipse. My guess is that some kind of hidden tooltip window/decorator would cause this.
But just like Petar said, I haven't seen this lately either.
Sep 26, 2010  • #6
Avatar from Gravatar.com
petar_b
11 discussion posts
Quote:
I've also noticed that behavior in Eclipse. My guess is that some kind of hidden tooltip window/decorator would cause this.
But just like Petar said, I haven't seen this lately either.


Good to know I am not imagining it. Your guess sounds reasonable.

I have few old screen-shots, but don't want to send as problem might be gone with one of newer betas... let's wait and see.
Sep 26, 2010  • #7
Jon Tackabury (BFS)'s profile on WallpaperFusion.com
There were a lot of fixes for things like this in the new 3.2 release, I would like to think that it has been solved, but please follow-up if the issue happens again.
Oct 1, 2010  • #8
Avatar from Gravatar.com
xasx
50 discussion posts
Here we go, just a couple of minutes ago, I could reproduce and take a screenshot of the behavior. :-o

Happens when I hover an element of the AST, just before the tooltip is shown. When the tooltip is shown, the TitleBar Buttons disappear. :mrgreen:
• Attachment: df_titlebar_buttons_eclipse.png [295,721 bytes]
df_titlebar_buttons_eclipse.png
df_titlebar_buttons_eclipse.png
Jan 5, 2011  • #9
Jon Tackabury (BFS)'s profile on WallpaperFusion.com
Sorry for the long delay, but I've added a feature to the upcoming Beta 12 to help us troubleshoot this issue. It is an Advanced Setting:
http://www.displayfusion.com/AdvancedSettings/#titlebarbuttons-showdebuginfo

Once Beta 12 is released (hopefully this week) just enable this Advanced Setting and the TitleBar Button tooltip will give a ton of useful info for me. :)
Jan 20, 2011  • #10
Avatar from Gravatar.com
xasx
50 discussion posts
Didn't follow up for a while, but it seems that this issue is specially related to Eclipse (in conjunction with DF probably).

There's one very cool effect: I have enabled the transparency title bar button, so I can actually bring the window to foreground (at 50% opacy).
Since I work with console windows most of the times the revealed windows were console windows, sometimes the Eclipse help window and rarely other ones.

I will further pay attention to Eclipse's activation/foreground state when I again encounter the issue.

:-o :wink:
May 9, 2011  • #11
Keith Lammers (BFS)'s profile on WallpaperFusion.com
Good to know that it happens in Eclipse. I will try to reproduce the issue and hopefully we can figure out what's happening.
May 10, 2011  • #12
Keith Lammers (BFS)'s profile on WallpaperFusion.com
Quick follow-up, we fixed a lot of the issues with the TitleBar Buttons in the final version of 3.3.1. After updating, if you're still having issues, please start a new topic.

Thanks!
Jun 3, 2011  • #13
Was this helpful?  Login to Vote  Login to Vote
<< DiscussionsReply