Processing Ajax...

Title
Close Dialog

Message

Confirm
Close Dialog

Confirm
Close Dialog

Confirm
Close Dialog

User Image
compumom
1 discussion post
Hi -

I am running WinXP SP2 on an Acer laptop with a 17" external LCD as primary monitor and the laptop's 15.4 LCD as secondary.

I just downloaded and installed DisplayFusion. At the end of the installation, it has a check box to start DisplayFusion, which I left checked.

When I click Finish, it acts like it's loading, but then I get this:



I've tried uninstalling and reinstalling it, and I'm still getting the same thing.

Any advice? Thanks!

Linda
Apr 23, 2008  • #1
Jon Tackabury (BFS)'s profile on WallpaperFusion.com
Hi Linda,
I'm sorry to hear that you haven't been able to try DisplayFusion! The first thing I would check is whether you have the .NET Framework 2.0 installed. If your computer is new or freshly installed there's a chance that you may not. If you are unsure if you have it or not it doesn't hurt to re-install it. You can find it here:
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=0856eacb-4362-4b0d-8edd-aab15c5e04f5

Please let me know if this fixes the problem, and if not we'll try something else.

Thanks,
Jon
Apr 23, 2008  • #2
User Image
Stonecherub
1 discussion post
I have exactly the same problem on an Acer travelmate 2450 running XP-sp2 pro. As perhaps part of the problem, the last update pushed down from Microsquash informed me that the update to .net framework 2 did not install.
Apr 25, 2008  • #3
User Image
Kevin F.
450 discussion posts
Quote:
I have exactly the same problem on an Acer travelmate 2450 running XP-sp2 pro. As perhaps part of the problem, the last update pushed down from Microsquash informed me that the update to .net framework 2 did not install.


Yes, you need to install the .net framework before the update will install properly. Blame microsoft for that.
Apr 26, 2008  • #4
Jon Tackabury (BFS)'s profile on WallpaperFusion.com
I'm going to mark this thread complete, but please feel free to post again if you haven't resolved this issue yet.

Thanks,
Jon
May 3, 2008  • #5
Subscribe to this discussion topic using RSS
Was this helpful?  Login to Vote(-)  Login to Vote(-)